VENEZIA WEERT

VENEZIA WEERT Italiaans specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 501 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Weert. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:41 Pizza quattro stagioni zonder ham en salami beetje raar….
10 sep 2022 om 20:52 Erg slechte ervaring. Eten werd een half uur later bezorgd en viel heel erg tegen… kortom niet voor herhaling vatbaar
3 sep 2022 om 21:04 Wederom bijna 1 uur later als bevestigd is al de 5de keer. Bestelling 2x caldezone zonder champignons en wederom vol met champignons. Kortom niet echt tevreden.
27 aug 2022 om 20:39 Bezorgen duurt veel te lang
23 jul 2022 om 20:11 Heerlijk en binnen de bezorgtijd
20 jul 2022 om 20:40 Bezorgen duurde echt te lang. Om Half 5 besteld om om 1745 te bezorgen, om 1900 was het eten er pas. Tussendoor 3 keer gebeld, maar alsnog duurde t zo lang. Te druk zeggen ze dan, als je om half 5 weet dat je 1745 een bestelling hebt, dan plan je da
25 jun 2022 om 19:22 Bestelling kwam pas na 2uur!! Daarbij waren alle 3 de gerechten in elkaar gedrukt. De pasta zat onder de saus van de lasagna en deze zat helemaal in de kapsalon gedrukt. En dan zeggen ze niet eens te compenseren. NOOIT meer, waardeloos bedrijf!
19 jun 2022 om 21:00 5de keer bestrld 4x mininaal 30 minuten te laat
19 jun 2022 om 20:12 Heeft 2 uur geduurd voor dat we eindelijk eten hadden, iets extra zogenaamd erbij gedaan 2 bakjes saus! Hebben 4x moeten bellen, bestellen hier nooit meer!!!
7 jun 2022 om 20:24 Bezorging duurde lang maar was in het weekend en wel binnen de tijd die aangegeven werd. Het was wel de moeite van het wachten waard, kapsallon en pizza waren erg lekker
28 mei 2022 om 22:09 Voor de zoveelste keer niet de bestelde sauzen gekregen. Loop morgen ff binnen
18 mei 2022 om 21:06 Het was goed te eten, lekker warm en voldoende, alleen jammer dat ik doner kreeg in plaats van de shoarma zoals ik besteld had.