VENEZIA WEERT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 519 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Weert. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 21:32 Lekkerste kapsalon!
9 jan 2023 om 0:05 Spare ribs hot waren weer goeie
18 dec 2022 om 21:59 Bezorging duurde ruim 2 uur Kurkdroge spareribs, overkruide frietjes
16 dec 2022 om 20:45 Ik nu helaas besloten niet meer te bestellen bij Venezia. Dat ik het eten daar altijd lekker vind, weegt niet meer op tegen de irritatie die de superslechte bezorging oplevert.
27 nov 2022 om 20:35 Meer dan 2 uur op t eten moeten wachten :(
19 nov 2022 om 22:35 wij hadden om 14.38u 2 pizza's besteld voor 17.45u, ons eten kwam om 19.20u! Echt verschrikkelijk !
6 nov 2022 om 20:50 Slechte restraurant van Weert als ik vliegticket na Venezia had geboekt en daar iets had besteld was ik nog sneller geweest 3 uur me eten moeten wachten kwam de bestelling aan was het niet eens wat besteld had zeer slechte zaak
6 nov 2022 om 20:40 2 pizza's besteld, komen na 2u pas aan, en dan nog de verkeerde gekregen
5 nov 2022 om 20:24 Eten is goed, maar moest er 3 uur op wachten. Bezorgen is echt een ramp. Begrijp echt niet waarom dat restaurant er niks aan doet. Elke week hetzelfde
4 nov 2022 om 20:06 Z.s.m. bezorgen; na ruim 2 uur arriveerde mijn bestelling...... Bezorging eigenlijk géén ster waard!
22 okt 2022 om 20:36 Pizza had veel te lang in de oven gezeten en de frieten waren koud.
10 okt 2022 om 13:23 Geen saus bij