VENEZIA WEERT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 585 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Weert. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:25 Vandaag eens pasta geproefd en wel spaghetti carbonara en deze was schoon op. Heel lekker. Eenvoudig, ruime portie dus helemaal top. Dus ik blijf me herhalen, toppers. Bedankt wederom en tot de volgende keer.
16 jun 2024 om 20:09 Lekker en goeie service
2 jun 2024 om 20:24 Lekker en goede service.
31 mei 2024 om 20:02 De pizza en salade weer heerlijk. Lekker gegeten. Dat je in het weekend langer moet wachten op je bestelling is gewoon normaal. Gelukkig verhongerd niemand mits die even moet wachten. Weer heerlijk gegeten en lieve bezorgster, top weer. Bedankt.
24 mei 2024 om 20:52 Zoals altijd weer heerlijk gegeten en goede service en bezorging. Ècht toppers. Tot de volgende keer lieve mensen. Groetjes van familie Gubbels.
24 mei 2024 om 18:52 Wij hebben lekker gegeten-Pizza met heerlijk verse groenten, shoarma schotel en Gyrosbroodje !
10 mei 2024 om 7:22 Zoals altijd weer heel lekker en goed bezorgd en heel vriendelijke bezorger. Zelfs met deze feestdag weer net zo tijdig met onze bestelling geweest en bezorgd. Toppers. Wederom heerlijk gegeten. Tot de volgende keer lieve mensen.
6 mei 2024 om 19:48 Ik blijf me herhalen: lekker eten en vooral de lekkerste pizza en salades en die gekruide frietjes zijn heerlijk. Wij zijn altijd lekker aan smullen. Top service en kwaliteit en vriendelijke bezorger. Toppers. Tot de volgende keer lieve mensen.
1 mei 2024 om 20:59 Het heeft 2 uur geduurd voor we ons eten hadden erg slecht verder was het prima
27 apr 2024 om 19:55 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Wij zijn not amused! Toen we probeerde te bellen pakte er niemand op..
25 apr 2024 om 21:03 Lekker en goed warm. Wel iets langer moeten wachten, als aangegeven. Maar wel 100% waard
19 apr 2024 om 20:11 Wederom lekker gegeten en goede service. We blijven terugkomen. Toppers.